skip to Main Content
Over THC-olie.nl
Voor elkaar, door elkaar

Via deze site kun je krachtige THC producten bestellen

We verkopen de THC middelen zelf niet, want hoewel de landen om ons heen medicinale cannabis steeds meer legaliseren en vergoeden, is onze regering helaas nog niet zo ver en verbieden ze het. Om tóch THC olie en andere medicinale THC middelen beschikbaar te maken voor de mensen die het nodig hebben, hebben wij een netwerk van particulieren opgebouwd die het zelf maken. Het kleinschalige bezit ervan wordt immers wel gedoogd.

Deze thuismakers delen hun producten ook met anderen, tegen een redelijke vergoeding. Als je op “THC OLIE KOPEN” klikt en daar het formuliertje invult, wordt jouw aanvraag automatisch aan één van hen doorgestuurd. Je hoort dan meestal dezelfde dag nog van hem of haar, of anders de volgende dag.

Wij screenen zelf alle thuismakers die bij ons aangesloten zijn . We werken alleen met mensen die het met de juiste motivatie doen, dus uit passie, om patiënten te helpen die door het reguliere circuit vaak niet goed geholpen kunnen worden. Niet om er rijk van te worden.

Alle producten moeten 100% biologisch zijn, dus er mogen geen bestrijdingsmiddelen in zitten. Hiervoor vragen we van al onze oliemakers om hun producten regelmatig te laten testen door een professioneel lab. Zodat je veilig je THC olie kunt kopen.

Wie ben ik?

Hai,

Ik ben Kees en ik ben de eigenaar van deze site, THC-Olie.nl. Ik sta hier op één van mijn favoriete plekjes: buiten, in de natuur. Mike Adams, de eigenaar van één van de grootste websites over natuurlijke behandelmethoden ter wereld, Naturalnews.com, vertelde ooit hoe hij op bezoek geweest was bij een indianenstam in Noord-Amerika. De medicijnman van die stam had hem meegenomen voor een wandeling door de natuur. Op een gegeven moment waren ze ergens gaan zitten en had die medicijnman aan Mike Adams gevraagd: “Kijk eens op je heen. Wat, van alles wat je hier ziet, is géén medicijn?”

Mike Adams wilde zijn kennis op dit gebied graag laten blijken en probeerde met een antwoord op de proppen te komen. Maar hoe meer bomen en planten om hem heen hij bekeek, hoe meer hij besefte dat werkelijk alles wat hij om zich heen zag, wel een bepaalde medicinale werking had. Zelfs de schors aan de bomen, zelfs de grond waarop ze liepen, met al zijn heilzame mineralen en de elektronen die uit de Aarde komen, en die in ons lichaam kunnen fungeren als antioxidanten. Alles wat de natuur voortbrengt kan ons op één of andere manier wel helpen met onze gezondheid. En zo is het waarschijnlijk ook bedoeld door Moeder Natuur, of de Schepper, of wie je dan ook verantwoordelijk acht voor alles wat er groeit en bloeit in dit ondermaanse.

Eén van de allermooiste voorbeelden daarvan is de wonderbaarlijke cannabisplant. Ik kwam hier zelf in 2016 voor het eerst mee in aanraking, en ik was verbaasd. Zou één zo’n natuurlijk middel zoveel verschillende therapeutische werkingen kunnen hebben voor het menselijk lichaam? Ik deed er wat meer studie naar en raakte steeds meer onder de indruk van de helende kracht van deze snelgroeiende plant, die zo lang in een verdomhoekje zat en voornamelijk bekend stond als drug.

Ik kreeg contact met mensen die wietolie zelf maakten en ook met mensen die het juist zochten voor hun klachten. Ik ben die toen eerst handmatig met elkaar gaan verbinden, maar dat werd op een gegeven moment een beetje teveel werk. Dus aangezien ik webdesigner ben, heb ik toen maar even een site gemaakt die de aanbieders en zoekers automatisch met elkaar in contact bracht, en dat is de site waar je nu op zit, THC-Olie.nl.

Ik screen alle Nederlandse particuliere oliemakers die bij ons aangesloten zijn zelf, zodat ik zeker weet dat mensen die wietolie nodig hebben, altijd bij betrouwbare, biologische oliemakers terechtkomen. Die het bovendien met de juiste motivatie doen – dus niet om er rijk van te worden, maar om hun medemens te helpen voor wie medicinale cannabis vaak het enige medicijn is dat echt werkt bij de aandoening die ze hebben. Veel van onze oliemakers zijn ooit begonnen met oliemaken omdat ze zelf een zieke dierbare hadden die op geen enkele andere manier te helpen was.

Dat zijn míjn mensen, mensen die niet lijdzaam gaan zitten afwachten of het zoveelste farmaceutische product dat ze proberen nu eindelijk wel enig positief effect zal hebben, maar die gewoon de handen uit de mouwen steken, lak hebben aan wat allerlei autoriteiten nou precies zeggen over deze mooie plant maar gewoon hun hart volgen en uitgaan van hun eigen kracht. En van de kracht van Moeder Natuur…of één van die andere verantwoordelijken.

Dus als jij of één van je dierbaren rondloopt met klachten die je graag zou willen behandelen met één van de krachtigste natuurgeneesmiddelen die er bestaan, vul dan even het aanvraagformulier in op onze site. We zullen je graag helpen met advies, en natuurlijk…met THC-olie.

Vertrouwd en voordelig THC olie bestellen
  • Vul je e-mail alsjeblieft goed en volledig in anders kunnen wij je geen bericht sturen.