THC-Wietolie | Kopen, Gebruiksaanwijzing, Ervaringen en Informatie over Cannabisolie met THC
  Nederlands  English  Deutsch

   Home  drup   Kopen  drup   Gebruiksaanwijzing  drup   Vragen  drup   Reacties   drup   Wetenschap

THC-Olie Nieuwsbrief 14 augustus 2023

1. THCP-actie groot succes! 2. Officieel bewezen: cannabis en geluk 3. Zomaar een leuk weetje - Nieuwsbrief THC-Olie.nl


1. THCP-actie groot succes! - loopt nog tot eind augustus

Onze oliemaker is aangenaam verrast door de enorme respons die de THCP-actie uit onze vorige nieuwsbrief opleverde. Het regende aanvragen, niet alleen van bestaande klanten maar ook veel nieuwe, zegt hij.

Zelf denkt hij de reden wel te weten: "Goedkoper en sterker klinkt veel mensen als muziek in de oren haha." Gelukkig had hij genoeg voorraad aangemaakt om het allemaal in goede banen te leiden.

Nog even in herinnering brengen? We zullen de actie hieronder nog even kopiëren. Hij loopt nog tot eind deze maand, dus als jij ook krachtigere én waarschijnlijk goedkopere olie wilt bestellen dan je normaal gesproken gewend bent, wacht dan vooral niet te lang.

------ Copy&paste uit de vorige nieuwsbrief:

"Aanbieding nieuw THC-product!

Eén van onze vaste oliemakers heeft weer een nieuw product op de plank liggen, zo laat hij ons weten. "THCP" heet het. THCP heeft een extra lange keten aan moleculen (7 i.p.v. 5), hierdoor bindt het aanzienlijk beter aan de CB1 en CB2 receptoren op onze lichaamscellen en is het dus effectiever.

De olie wordt tot nu toe als vrij sterk ervaren. Het medicinale gevoel houdt langer aan en heeft dezelfde effecten als THC. Daarom is er gekozen voor een laag percentage:

THC Plus Light

1% THCP / 3% CBN / 3% CBD


THC Plus Normaal

3% THCP / 3% CBN / 3% CBD


THC Plus Extra Sterk

5% THCP / 3% CBN / 3% CBD


Als introductie krijgen aanvragers de hele maand augustus 20% korting op alle drie deze THC Plus-producten. Als dat geen mooie aanbieding is?!

Deze oliemaker pakt het serieus aan en werkt samen met een aantal artsen uit de VS, waar men momenteel erg wetenschappelijk bezig is met cannabisproducten aangezien wiet al in zoveel staten gelegaliseerd is. Er komt nog veel meer moois aan zegt hij, dus stay tuned!"

https://thc-olie.nl/

------


2. Officieel bewezen: cannabis en geluk gaan hand in hand

Uit nieuw onderzoek van BDS Analytics blijkt dat (medicinale) cannabisgebruikers tot de meest evenwichtige en succesvolle volwassenen van Amerika behoren.

Uit feedback die wij zelf ook regelmatig ontvangen bleek al eerder dat mensen die voor langere tijd THC-druppeltjes slikken zich na verloop van tijd gelukkiger gaan voelen en minder last hebben van depressie.

Uit de resultaten van dit nieuwe onderzoek blijkt dat cannabisconsumenten op meerdere niveaus vaak weliger tieren dan niet-gebruikers. Ze hebben gemiddeld een hoger jaarinkomen, een hoger opleidingsniveau en zijn meer tevreden met hun leven dan degenen die geen cannabis gebruiken.

Bovendien zijn ze sociaal actiever, creatiever en genieten ze meer van buitenactiviteiten.

Linda Gilbert, onderzoekster bij BDS Analytics, benadrukt dat wietgebruikers in werkelijkheid ver verwijderd zijn van de "blower"-karikaturen die door overheden en media vaak worden gebruikt. Deze studie concludeert juist dat cannabisconsumenten over het algemeen tevredener en gelukkiger zijn in hun leven.


3. Zomaar een leuk weetje (niet over wietolie maar gewoon over het leven) ;)

Het is bekend: mensen zijn dol op voordeeltjes, en dan vooral op gratis. Wist je dat er een heel simpele manier is om dagelijks allerlei spullen in je mailbox te krijgen die op loopafstand GRATIS af te halen zijn?

Marktplaats biedt hiervoor een mailservice aan die je dagelijks op de hoogte houdt van de nieuwste resultaten van een door jou ingestelde zoekopdracht.
Start een zoekopdracht voor "gratis", zet de afstand op "< 3 km", klik op "Bewaar zoekopdracht" en je ontvangt voortaan elke dag een overzicht van alles wat je buren gratis aanbieden. Superleuk, toch?

Ikzelf (Kees) heb er zelf al een aantal keren flink mijn voordeel mee gedaan en o.a. mooie gratis binnendeuren en een gratis vuurschaal binnen gesleept ;)

https://www.marktplaats.nl/


Tot de volgende nieuwsbrief weer.. en als je deze nieuwsbrief leuk vond, deel 'm dan ook met je vrienden! Dank namens iedereen die Moeder Natuur de beste dokter ter wereld vindt :)


Met groene groet,

Kees de Graaff, THC-Olie.nl https://thc-olie.nl/


Ook onze gratis nieuwsbrief ontvangen met de laatste aanbiedingen, nieuwtjes en nuttige info? Je bent van harte welkom. Meld je hier aan:

Naam:

E-mail:

Bericht: (niet verplicht)
Onze vorige nieuwsbrieven vind je hier.   Home  drup   Kopen  drup   Gebruiksaanwijzing  drup   Vragen  drup   Reacties


Donaties om ons initiatief te steunen zijn welkomhe's a spacer


© THC-Olie.nl | 27 februari 2024 | Nieuws | Nieuwsbrief | Contact