Volledige tekst:

Wietolie heeft geen enkel effect bij mij, wat nu? Als je met THC-wietolie begonnen bent en het blijkt geen effect te hebben, zijn er eigenlijk drie mogelijkheden. De reden die het meest voorkomt is dat je gewoon geen goed product in handen hebt.

Er zijn heel wat louche verkopers op de markt die een slecht product maken omdat ze even snel rijk hopen te worden en zich niet bekommeren om het lot van degene aan wie ze hun producten verkopen. Geef dus nooit na één keer proberen de moed al op, want de kans is groot dat als je ergens anders wel goede wietolie koopt, je alsnog de vele voordelen van THC zult kunnen ervaren.

Ook als je de olie zelf gemaakt hebt van een plant die je zelf gekweekt hebt, is het mogelijk dat de olie te slap is. Wietolie is nou eenmaal een natuurproduct, en niet iedere plant produceert evenveel THC. Als je zeker wilt weten of er eigenlijk wel genoeg THC in je olie zit, kun je die het beste even laten testen. Een testrapport kun je bijvoorbeeld laten maken bij Novaresearch.nl. Dat kost ongeveer 55 euro.

Bovendien is THC niet de enige werkzame stof die kan helpen bij bepaalde klachten. De plant zit ook nog vol met andere cannabinoïden en terpenen waar THC vaak een bepaalde synergie mee heeft. De precieze samenstelling van een plant kan vaak een groot verschil maken in het succes dat er behaald wordt bij de behandeling van een bepaalde aandoening. Hier wordt momenteel met name in Israel veel wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Reden temeer om na een eerste onsuccesvolle poging niet meteen die moed op te geven en ook nog de olie van een andere aanbieder te proberen, of zelf een cannabisplant van een andere soort te kweken. Er zijn duizenden cannabissoorten waarvan er vele genoeg THC bevatten om krachtige wietolie van te maken, dus gewoon wat verschillende dingen uitproberen is het devies.

Bij onze site THC-Olie.nl zijn meerdere wietoliemakers aangesloten. We zijn altijd bereid om je met een andere oliemaker in contact te brengen als het met de olie van de eerste niet lukt.

Een tweede mogelijkheid is dat je lichaam gewoon even wat tijd nodig heeft om de wietolie op zich in te laten werken. Vooral patiënten die al helemaal de medische malle molen doorgegaan zijn en al talloze farmaceutische producten en behandelingen geprobeerd hebben, zijn lichamelijk soms zo van slag dat het gewoon even duurt voordat de olie volledig tot zijn recht komt.

Wietolie werkt met het eigen inwendige endocannabinoïde systeem. Dit systeem, waar we in andere video’s uitvoerig op terugkomen, probeert het lichaam in homeostase te brengen, oftewel in optimale balans. Als je lichaam uit balans is, bijvoorbeeld door chemische medicijnen, kan het even duren voordat je conditie weer genoeg verbeterd is. Zodra dit zo is, kan de wietolie ook de klachten gaan adresseren waar jij zo graag iets aan wilt doen, bijvoorbeeld een tumor, een depressie, of wat dan ook. Geef het even wat tijd.

Wij kennen mensen die pas na drie maanden van dagelijks gebruik van wietolie de eerste tekenen van verbetering zagen optreden voor hun klachten. Dit zijn echter wel uitzonderingsgevallen, want meestal werkt wietolie veel sneller. Soms zelfs al binnen een kwartier, zoals Parkinson-patiënten soms ervaren.

Wietolie heeft ook een licht ontgiftende werking. Soms bevat een lichaam bijvoorbeeld na een lange geschiedenis van medicijngebruik of chemotherapie zoveel gif dat het endocannabinoïde systeem ernstig verzwakt is. De ontgiftende werking van cannabis kan dan van pas komen, maar beter is dan om daarnaast ook andere ontgiftende middelen te gaan gebruiken, zoals zeoliet.

Let er bij een ontgiftingskuur altijd op dat je rustig begint. Bouw het langzaam op en kijk goed hoe het lichaam reageert. Als dat meevalt en er weinig ontgiftingsverschijnselen zoals duizeligheid, misselijkheid, koorts, vermoeidheid en diarree plaatsvinden, weet je dat het goed gaat en kun je de dosis wat opvoeren. Zodra je lichaam schoon genoeg is zul je vaak zien dat ook de wietolie beter aan zal slaan.

De derde mogelijkheid als je wietolie niets lijkt te doen is dat je gewoon ongevoelig bent voor THC. Dit is uitzonderlijk, maar het kan wel. Sommige mensen kunnen wel tien druppeltjes tegelijk innemen en nog niets merken, en ook niet high worden. Wij weten ook niet waar al die THC dan blijft in het lichaam, maar we weten wel dat ieder mens anders in elkaar zit, qua energie, chemie, celstructuur, DNA en elektromagnetische frequenties.

Daarom werken bijvoorbeeld ook reguliere medicijnen vaak zo anders van patiënt tot patiënt en gebruiken sommige patiënten, met goedkeuring van hun arts, zelfs medicijnen voor hun aandoening die door de farma voor heel andere aandoeningen bedoeld zijn.

Als je wietolie van meerdere aanbieders of meerdere soorten cannabisplanten uitgeprobeerd hebt en bij geen van alle pogingen merkte je resultaat, dan kun je waarschijnlijk niet anders dan concluderen dat wietolie voor jou niet het juiste middel is. Dan kun je beter op zoek gaan naar een andere oplossing.

Bron: THC-Olie.nl

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.