Volledige tekst:

Heb je last van (chronische) pijn en voel je er niet veel voor om farmaceutische en soms schadelijke pijnstillers zoals oxycodon, diclofenac en paracetamol te slikken? Dan kunnen wij jou misschien helpen. Wij verstrekken al jarenlang een krachtige en 100% natuurlijke pijnstiller aan mensen die het nodig hebben: cannabis.

‘Cannabis?’, zul je misschien denken, ‘Wacht eens even, dat is toch een drug?!’. Nou, dat is maar net hoe je het bekijkt. Cannabis is een plant die waarschijnlijk al duizenden jaren een geneesmiddel geweest is voor de mens. Zelfs in graven van meer dan 4.000 jaar oud zijn resten van cannabis gevonden. Aan het begin van de vorige eeuw zat er in meer dan 60% van alle geneesmiddelen nog cannabis verwerkt, omdat de toepassing ervan zo breed en divers is.

Pas sinds de vorige eeuw zijn overheden het een “drug” gaan noemen, nadat met name de farmaceutische en de papierindustrie in Amerika hiervoor lobbyden. Hierdoor raakte cannabis op de achtergrond als medicijn, maar de geneeskrachtige werking ervan is nooit minder geworden.

De Universiteit van Toronto (Canada) concludeerde in 2014 na een groot onderzoek naar de medicinale kwaliteiten van cannabis en de vraag waarom dit ondanks al het wetenschappelijk bewijs niet algemeen aanvaard is door het medisch establishment het volgende: “Het negeren van cannabis als geneesmiddel moet waarschijnlijk niet als een wetenschappelijke kwestie beschouwd worden, maar als een politieke.”

Oftewel, wetenschappelijk bewijs is er genoeg, maar overheden en andere machtige partijen in de samenleving hebben zo hun eigen redenen om de cannabisplant weg te willen houden van de burger.

Maar uiteindelijk doet het er niet zoveel toe wat allerlei machthebbers ervan vinden, want cannabis is en blijft nog steeds gewoon een plant. En niet zomaar een plant, maar een plant die één van de allerkrachtigste pijnstillende werkingen heeft die ooit in de natuur of daarbuiten gevonden is.

En het bezit van kleine hoeveelheden cannabis, inclusief wietmedicijnen, wordt wel gedoogd, dus sinds 2016 helpen wij patiënten met pijn en andere aandoeningen aan krachtige cannabismedicijnen. Wij hebben een netwerk van particuliere Nederlandse oliemakers opgebouwd die hun wiet allemaal biologisch kweken en er zelf verschillende producten van maken, zoals wietzetpillen, e-liquid en THC-olie, oftwel wietolie.

Zo hebben we inmiddels al duizenden patiënten geholpen de afgelopen jaren. We hebben daarvoor al veel dankbare reacties mogen ontvangen, die we op onze website THC-Olie.nl gezet hebben.

Als je het formulier op onze website THC-Olie.nl invult, sturen we je bericht automatisch door naar één van hen en kun je verder met hem of haar bespreken wat je wilt hebben. Ze sturen hun producten meestal op per post in een anonieme envelop. Ook doen ze er een gebruiksaanwijzing bij, zodat je niet high wordt, bijvoorbeeld door in één keer een te grote hoeveelheid te nemen.

De prijs varieert, maar we hebben alleen kwekers geselecteerd die het vooral doen om hun medemens te helpen. Dus ze vragen er niet de hoofdprijs voor in vergelijking met andere online aanbieders.

Wietmedicijnen zijn een veilig geneesmiddel gebleken dat in combinatie met vrijwel alle andere medicijnen te gebruiken valt.

We wensen je veel succes met deze oeroude, natuurlijke pijnstiller.

Bron: THC-Olie.nl

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.