THC-Olie.nl - Home Nederlands English Deutsch

   Home  |   Kopen  |   Gebruiksaanwijzing  |   Vragen  |   Reacties   |   Wetenschap

Reacties van gebruikers over THC wietolie


1 juli 2024
"Zit momenteel intern voor trauma behandeling vanwege oorlogstrauma van een uitzending naar voormalig Yugoslavia in 1992.
Morgen word ik weer vrij gelaten en wil zeker druppels bestellen omdat ik in het verleden hier succes mee heb gehad, en eigenlijk geen medicijnen nodig heb.
Met druppels kan ik zonder slaappillen (lorezapam, verslavend) en zonder anti depressiva (sertraline) en zonder Ritalin. Rust en vrede in mijn hoofd.
Meerdere veteranen die ik ken hebben erg positieve resultaten hiermee.
Ik ga later in de week contact opnemen.
Have a great day!"
 - M.


8 juni 2024
"Mijn vrouw heeft al jaren last van pijn in haar nek. Jullie wietzalf aangebracht en de pijnklachten verminderden vrijwel meteen."
 - C.


21 mei 2024
"Op mijn 18e kreeg ik bijholteontstekingen en werd ik geopereerd. Maar het bleef maar terugkomen, antibioticakuur na antibioticakuur, niks hielp.
Ik werd opnieuw geopereerd, vier keer zelfs. Ik heb mijn tanden moeten laten trekken omdat ze dachten dat er een bacterie in het bot zat. Iedere week terug naar de KNO-arts.
Koortsvorming in bijholtes door alle plaatselijke verdovingsmiddelen, en daardoor een allergie gekregen. Toen zonder verdoving koortsen uit mijn holtes halen, dat was erg pijnlijk.
Toen ging ik naar een ander ziekenhuis, daar zag mijn scan er erg slecht uit. Moest een operatie ondergaan met risico op hersenvliesontsteking vanwege heel klein botje; als ze dat zouden raken. Dus ik naar Amsterdam, weer een scan.
Toen kreeg ik van mijn vriendin d'r zoon THC-olie, die maakte hij zelf. Ik nam 1 druppeltje voor het slapen gaan, want mijn lichaam accepteert weinig medicijnen en reageert heftig. Nog nooit zo diep geslapen. Zo lekker, na al die jaren.
Er zat een half jaar tussen de scans. Ik ging weer terug, toen zei de arts: "Is dit jouw scan? Ik geloof het niet." Die had alle vorige scans gezien. Er was enorme verbetering en de scan daarna was alles weg. En dat alles van 1 druppel iedere nacht innemen."
 - Monique.


14 februari 2024
"Ik heb eerder met veel succes gebruik gemaakt van uw producten tegen chronische pijn, zowel voor mijn moeder als voor mijzelf. Ik zou er graag nog een paar willen kopen."
 - Nancy.


30 januari 2024
"Ben zeer tevreden en inderdaad slaap ik er zeer goed door (2 druppels Sativa Normaal Gold variant). Overdag 1 druppel en dat is ook best een groot verschil qua stemming dus helemaal top! De smaak is mild en zeker niet scherp en de werking is ook best langdurig langer dan ik had verwacht. Had al jaren door ziekte een nare spanning in maag/ darmen en die is na een week helemaal verdwenen.
Ga zeker door met deze druppels innemen en zal snel weer een bestelling plaatsen wat ook al zeer goed en snel ging. Vette aanrader dus!"
 - Manon.


28 december 2023
"Deze nieuwe extractie technieken zijn super.
De werking is bijzonder helder en zuiver.
Deze “lichtere” versie kan voor beginners toch erg sterk zijn. Begin best met 1 druppel en observeer. Wacht minstens 24 uur voor de volgende inname en verhoog deze naar wens met 1 druppel per sessie.
Iemand met ervaring in de buurt die een beetje op je kan letten is altijd beter voor de beginner."
 - Tinus.


10 december 2023
"Ik gebruik de Sativa Normaal Gold olie nu een paar jaar en kan deze echt aanraden.
Door deze olie van de morfine af en inmiddels ook van een hoge dosering anti depressiva.
Door deze olie heb ik mijn leven weer terug."
 - Esther.


19 november 2023
"Voor het eerst de THC e-liquid gebruikt. Werkt echt super. Het kan wel zijn dat je moet hoesten ervan in het begin. Kleine teugjes nemen en zorg dat je wat te drinken hebt.
Wissel tussendoor af met je normale vape."
 - Suzanne.


3 november 2023
"1 of 2 druppels van de Indica Normaal Gold variant werkt knettergoed. Zeer goede nachtrust (door te veel denken en piekeren door ASS), veel minder spierpijn (lage rug).
Deze olie moest ik NIET combineren met (TE VEEL) alcohol want ik krijg daar een very bad trip van, wist ik dus niet. Maar: weer wat geleerd!
Olie is dus zeer aan te bevelen bij een kopje thee of zo."
 - Klaas.


28 oktober 2023
"Hallo Team THC Olie,
Via jullie site gisteren het formulier ingevuld. Binnen no time een reactie van een oliemaker. Direct besteld en vanmorgen was de bestelling al binnen! De oliemaker heb ik inmiddels al gemaild met dank en complimenten.
Complimenten zeker ook voor jullie website. Ik was bekend jullie site en Rick Simpson en heb meerdere cliënten (ik ben therapeut natuurgeneeskunde en coach) en vrienden en kennissen verwezen naar julllie.
Zelf ben ik een eerste gebruiker, had het nog nooit nodig gehad, maar na twee maanden ondraaglijke pijnen in nek, trapezius en arm met uitvalverschijnselen door een ongeluk, indica olie en zalf besteld bij jullie oliemaker.
Homeopathie, essentiele olie, spagyriek, kruiden etc. hebben zeker de genezing bevorderd, maar waren niet voldoende voor de pijnbestrijding. De volgende reguliere stap zou diazepam en gabapentine zijn. Niet echt een optie voor mij.
Vanmorgen direct de eerste applicatie van de zalf op de pijnplekken aangebracht en na weer een nacht met extreme pijn binnen een half uur verlichting!!! Vanavond voor het slapen mijn eerste druppel en mijn verwachting voor minder pijn is hoog door het effect van de zalf vandaag. Niet meer elke twee uur wakker door de pijn.
Dank voor jullie bemiddeling en jullie oliemaker is een fantastische leverancier!!!"
 - Jennifer.


6 oktober 2023
"Ik heb het pakketje vandaag om 10.50 uur ontvangen. Alles perfect.
Ik kan jullie niet genoeg bedanken voor de vriendelijkheid die je mij hebt betoond. Ik zal jullie allemaal nooit vergeten.
Ik heb mijn vertrouwen in jullie gesteld, ook al hadden we elkaar nog nooit ontmoet en was ons enige contact via internet.
Mijn vader vertelde mijn zus en mij vaak hoe belangrijk vertrouwen is, en hoe moeilijk het is om iemand in deze wereld te vertrouwen. Maar we mogen nooit stoppen met proberen.
Hij zei altijd: "Vertrouwen is als maagdelijkheid. Eenmaal verloren, is het voor altijd verdwenen."
Bedankt dat jullie me helpen om de goede mensen in deze wereld te blijven vertrouwen.
Mijn allerbeste wensen voor jullie allemaal."
 - John.


20 september 2023
"Ik geef thc en cbd olie aan mijn hond waarbij onlangs een kwaadaardig melanoom is weggehaald.. Door hem cbd/thc olie te geven beperkt dit de uitzaaiingen.
Zelf neem ik 's avonds thc tegen slapeloosheid.."
 - Angelique.


17 juli 2023
"Twee jaar geleden kreeg mijn schoonvader het droevige nieuws dat hij niet lang meer zal leven. Maar hij leeft nog steeds en we denken dat het komt door jullie olie. Wij zijn zo blij! Bedankt voor je hulp, want we denken dat je een leven hebt gered! We zullen altijd klant blijven, en we willen de sterkste concentratie."
 - Julian.


31 mei 2023
"Ik voel er nu al een heel rustig en gelukzalig effect van. Ik was namelijk gestopt met wiet roken omdat alle wiet zo bespoten is geworden en ik voelde ook de energie van de kwekers mee in mijn high komen...
Ben toen naar olie overgestapt en bij het vorige flesje (niet van jullie) proefde ik echt de chemische elementen en werd er ook heel slecht van mentaal, emotioneel.
Deze voelt zowel fysiek als energetisch zuiver! Je hebt er vast veel liefde ingestoken!"
 - Y.


17 mei 2023
"Heel erg bedankt voor je perfecte ondersteuning en je geweldige olie.
Het werkt perfect."
 - Frank.


6 maart 2023
"Sinds een aantal maanden gebruik ik THC olie voor mijn slaapproblemen en dit gaat erg goed. Ik gebruik 3 druppels voor het slapen en dit werkt, hier ben ik erg blij mee. Alleen nu een beetje paniek in de tent want mijn huidige leverancier kan geen THC olie meer leveren. Kunt u mij helpen?"
 - C.


4 februari 2023
"Ik heb zelf in het verleden wiet gebruikt (roken), tegen ernstige darmkrampen, door ziekte van Crohn. Dit hielp zéér goed, veel beter dan de zware pijnmedicatie, morfine etc.. Maar roken is nu niet meer aan de orde. Ik zou dus graag THC olie willen bestellen."
 - Michaël.


25 januari 2023
"Ik gebruik nu indica druppels om sneller in slaap te vallen en door te slapen. Door deze druppels heb ik ook minder spierpijn en spasmes, ik heb MS. Graag hoor ik van jullie hoe ze te bestellen. Alvast bedankt."
 - Cindy.


[ Reacties uit 2023/24 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 ]

AANVRAAGFORMULIER

Check!Geheel vrijblijvendCheck!Altijd snel antwoordCheck!Vertrouwelijk behandeld

Naam:

E-mail:


Ik heb interesse in: (meerdere keuzes mogelijk)Bericht: (niet verplicht)


   Home  drup   Kopen  drup   Gebruiksaanwijzing  drup   Vragen  drup   Reacties


Donaties om ons initiatief te steunen zijn welkomhe's a spacer


© THC-Olie.nl | 14 juli 2024 | Nieuws | Nieuwsbrief | Contact