THC-Wietolie | Kopen, Gebruiksaanwijzing, Ervaringen en Informatie over Cannabisolie met THC
  Nederlands  English  Deutsch

   Home  drup   Kopen  drup   Gebruiksaanwijzing  drup   Vragen  drup   Reacties   drup   Wetenschap   drup   BlogReacties van gebruikers over THC wietolie


3 oktober 2019
"Ik heb last van sterke menopauze-symptomen zoals depressie en stemmingswisselingen. Ik heb de THC-olie eerder geprobeerd en het geeft me balans en ontspanning, en kalmeert mijn negatieve gedachten. Ik woon in Denemarken en het is niet eenvoudig om hier goede olie te vinden."
 - Kristine.


10 mei 2019
"Ik neem de sativa vooral overdag en de Indica 's avonds voor het slapen omdat deze nogal "zwaar" aanvoelt maar wel perfect is voor een nachtje doorslapen :)
Ik wil er ook nog bij vermelden dat ik een kleine 2 maanden geleden nog dagelijks 1 of meer pijnstillers of ontstekingsremmers nam, 1,5 mg clonazepam (een benzo gebruikt als spierontspanner), een licht antidepressivum en een maagbeschermer in de ochtend. Ik doe nog steeds hetzelfde vrij zware werk in een ploegenstelsel maar mijn medicijngebruik is ondertussen gereduceerd tot NUL.

Voel me beter in mijn vel, slaap beter, heb nauwelijks pijn meer, terwijl ik nog maar pas geleden dacht dat mijn nek- en schouderpijn chronisch zouden zijn!
Voor mij is thc-olie een soort wondermiddeltje en ik kan niet begrijpen dat dit in België illegaal is terwijl het zoveel mensen zou kunnen helpen!"
 - Sarah.


10 mei 2019
"Het eerste flesje wat ik via jullie kocht is erg goed bevallen. Ik merk al verschillen in mijn lichaam: ik hoef minder vaak te plassen en slaap veel beter en het (zuur)branden is veel minder. Heel fijn!"
 - Marianne.


10 mei 2019
"Ik ben op zoek naar THC olie voor mijn vriendin. Na borstkanker, longkanker en een herseninfarct vanwege de chemo, zit ze nu in een revalidatie/verpleegtehuis en heeft ze al het vertrouwen in de reguliere zorg verloren... Ze zou dolgraag THC olie willen proberen. Kunt u ons helpen?"
 - Vivian.


3 mei 2019
"Hoi, ben sinds een maand of 4 begonnen via een vriendin aan thc olie.. En ik kan zeggen wat een opluchting. Ik heb gekozen geen artsen en medicijnen te gebruiken maar mijn geloof en de natuur.. Ik zou graag via jullie een nieuw flesje willen bestellen. Het helpt bij heel veel.. Kanker, normaal slapen en normaal kunnen denken, rustiger. Te aarden, gronden, lekker effe niks doen. Meer rust en minder spanning. Fijne gedachtes. thc olie heeft mijn leven gered. Ik slaap eindelijk goed en kan weer leven..."
 - K.


1 mei 2019
"Ik heb fibromyalgie en ik heb CBD-olie geprobeerd, maar dat was niet erg effectief voor de pijn of om me te helpen ontspannen. Ik heb cannabis geprobeerd te roken toen iemand zo vriendelijk was om me dat aan te bieden, en dat hielp wel enorm. Ik kan alleen maar aannemen dat het de THC was die zo hielp. Mijn pijn verminderde, ik kon ontspannen en de spierspasmen die ik had waren bijna verdwenen. Ik had een goede nachtrust, wat me op zijn beurt weer hielp om met de pijn om te gaan, omdat ik de hele dag door niet pijnlijk vermoeid was. Ik wil niet cannabis ergens op straat kopen om voor de hand liggende redenen, maar ik vind het steeds moeilijker om te functioneren zoals ik nu doe. Ik zou zo dankbaar zijn als iemand me in de goede richting zou kunnen wijzen om de THC-olie te verkrijgen, zodat ik mijn leven zo goed mogelijk kan leiden."
 - Tracy.


30 april 2019
"Mijn vriendin in Spanje nam THC in zetpilvorm voor haar stadium 2-kanker en de tumor verdween. Ze had kanker van de baarmoeder. Ze gebruikte een paar druppels per dag in een capsule. De doktoren konden het niet geloven toen ze terugging. Ze at ook geen bewerkt voedsel, geen suiker (behalve natuurlijke suikers), geen alcohol en veel voedsel dat B17 bevatte. Ik zou dit graag willen voor mijn moeder die darmkanker heeft. Omdat mijn vriendin zulke geweldige resultaten had, heb ik ook veel onderzoek hierover gelezen en het klinkt logisch."
 - Karen.


28 maart 2019
"Ik ben 75 jaar oud COPD patiënt met nog 57% longcapaciteit. Twee jaar geleden heb ik de pufjes die ik voor mijn COPD kreeg voorgeschreven vervangen door wietolie (1:1, 250+250 mg) die ik kocht voor €35 per flesje. Sinds ik afgelopen zomer heb geleerd om zelf olie te maken, kan ik mij voor het eerst veroorloven om olie in Rick Simpson concentraties te gebruiken. Bij mijn laatste longontsteking afgelopen winter hoefde ik voor het eerst in jaren niet naar het ziekenhuis. Bij benauwdheid werkte een shot met een volle pipet 20% THC meetbaar beter dan het zuurstofmasker dat je daar in een ziekenhuis voor krijgt. Een half uur na inname was mijn koorts gezakt van 38.2 naar 37.6 en de zuurstofsaturatie in mijn bloed gestegen van 85% naar 92%. Dat heb ik in totaal driemaal gemeten met vergelijkbare resultaten. Ik kon ook iedere keer duidelijk voelen dat mijn longen meer ontspannen werden en ademen makkelijker ging.

Maar ik kreeg van mijn sterke olie nog een cadeautje waar ik niet om had gevraagd. 20 Jaar geleden had ik een dubbele liesbreukoperatie waarbij plastic matjes in mijn buikvlies werden geplaatst. Dat soort operaties zijn inmiddels achterhaald en worden niet meer uitgevoerd want ze zijn gevaarlijk en ik weet waarom. Die matjes bevatten kankerverwekkende stoffen en daardoor moet ik al 20 jaar leren leven met een stekende pijn in mijn linkerlies die volgens mijn huisarts nooit meer weg zou gaan. Tijdens mijn laatste longontsteking in december gebruikte ik een week lang een volle pipet THC per dosis. De pijn in mijn lies is tijdens die week voor het eerst in 20 jaar geheel verdwenen en niet meer teruggekomen.

Voor die longontsteking had ik behalve mijn druppels ook antibiotica en cortison gebruikt. Die cortison veroorzaakt een huidschimmel waar ik dan weer een tubetje zalf voor krijg dat een klein beetje werkt als ik het er een paar weken lang trouw op blijf smeren. De laatste schimmelplek op mijn buik verscheen vlak nadat ik een nieuw voorraadje olie had gemaakt. Een paar gram gemorste olie smeerde ik er op in plaats van het zalfje. Een uur later had ik spijt dat ik daar geen foto van had gemaakt. De schimmelplek was spoorloos verdwenen.

De hasj die ik voor mijn olie gebruik komt van wilde Marokkaanse planten. Indica met de beste THC/CBD verhouding voor full spectrum olie., 1:3 verdund met zaadolie werkt voor mij het beste. Een goede vriend is na een hersenbloeding verlamd, heeft al jaren veel pijn aan zijn verlamde arm en been. Met mijn olie kan hij helemaal pijnvrij zijn, maar hij is nog armer dan ik en hij heeft veel nodig.

Ik ben ook al meer dan 50 jaar verslaafd aan tabak en ik probeer daar al 25 jaar van af te komen. Sigaretten raak ik al 5 jaar niet meer aan. Maar net als veel leeftijdgenoten hou ik mijn verslaving in stand met die vermaledijde jointjes met tabak waar ik zo moeilijk vanaf kan blijven. Dat lukt me nu eindelijk wel. Met Rick Simpson olie ben ik nu al vier maanden zonder veel moeite rookvrij. Dat is waarschijnlijk op dit moment voor mij de belangrijkste bijdrage die de Rick Simpson olie aan mijn gezondheid levert."
 - Jan.


22 februari 2019
"Ik heb al 15 jaar chronische zenuwpijn aan de gehele rechterflank van mijn rug na een ongeluk. Allerlei behandelingen, operaties, en de meest sterke opiaten op recept gehad die er zijn. Het enige wat onwijs goed helpt (al is de pijn nog niet 100% weg) is de medicinale wietolie, 10% thc / 5% cbd, en daar betaal ik 178 euro per 10ml voor bij de apotheek. Ik ben student. Aanvullend uitkering voor die rug... Kan het niet betalen. Maar het is het enige wat helpt.

Ik wil zo graag iets goedkoper en het liefst veel sterker (ik blowde jarenlang om de pijn te onderdrukken maar wil dit niet meer doen, maar heb dus hele hoge tolerantie) want van deze heb ik al 0,2ml nodig, wil ik 4 uurtjes enigzins wat minder pijn hebben.

Ik hoop alstublieft snel van u te mogen horen, ik heb nog maar 1ml en zonder kan ik niet normaal functioneren. :( ik hoop dat u mij kan helpen en hoor graag wat jullie aanbieden en de wat de sterktes en kosten zijn."
 - Lindsey.

Antw.: Beste Lindsey, spijtig om te horen dat je al zo lang met chronische pijn rondloopt. Maar wat fijn dat de wietolie je zo goed helpt! Uiteraard gaan we je aan krachtige biologische THC-olie helpen, waarschijnlijk voor nog geen derde van de prijs die je nu betaalt bij de apotheek. Succes!!
- Kees, THC-Olie.nl


6 februari 2019
"Ik neem nu al 2 maanden de wietolie als hevige pijnpatiënt. U vindt mijn verhaal terug in de reacties op datum van 27-10-2018. Ik kan je bevestigen dat de pijn met 95% minder is. Ik voel me dan ook veel gelukkiger en kan terug mijn hobby uitvoeren nl : gitaar spelen. Ik neem in de loop van de dag 2x3 druppeltjes sativa omdat dit minder zwaar is en ik voor 100% kan functioneren.

'S avonds neem ik dan 3 druppeltjes indica waardoor ik de ganse nacht doorslaap. Spijtig dat er zoveel vooroordelen zijn over de wietplant want dit is een krachtig hulpmiddel bij allerlei chronische kwalen. Ik slik geen pillen meer zoals tranadol, morfine of medrole die toch enorm veel bijwerken gaf. Mijn organen werken terug veel beter na jaren inname van al die chemische brol, zeker wat de darmen betreft.

Aan iedereen met chronische pijnklachten zou ik zeggen, probeer het, het is zeker niet schadelijk. Mijn huisdokter zei me vorige week dat ik er heel goed uitzag, minder getrokken in het gezicht van de pijn. Over de wietolie heb ik geen woord tegen hem gerept want in Belgiê staan de dokters heel sceptisch tegenover de wietplant en geloven niet in de werking ervan. Daar zal de farmaceutische bedrijven ook wel voor iets tussen zitten.

In ieder geval mij helpt het en ik doe er dan ook mee verder. Zou ik nog kunnen bestellen ? Alvast bedankt voor Uw reactie."
 - Bruno.


23 januari 2019
"NOODKREET!!!
Mijn vrouw is ernstig ziek uit haar kankerproces gekomen. De oncologen hebben haar lichaam kapot gemaakt met chemo en Herceptin. Ze heeft 2 overdoses Herceptin gehad en sindsdien heeft ze over het hele lichaam trickerpoints die vreselijk zeer doen. Dit wordt op een gegeven moment zo erg dat de pijn niet meer vol te houden is, vooral de pijn op haar hoofd is niet om uit te houden.

Maar ook haar systeem valt uit, het eten komt er onverteerd uit, kan niet meer eten van de misselijkheid en krijgt het benauwd. We hebben al twee keer een zware crisis meegemaakt waarbij wij dachten dat ze er aan dood zou gaan en hebben dat met THC-olie kunnen oplossen. Dit is het enige dat werkt.

De medische wereld heeft ons tot nu toe alleen maar ellende veroorzaakt en we moeten alles zelf oplossen. Door veel zoek werk hebben we al heel wat zelf kunnen oplossen en zijn we ook op de wiet olie gekomen. Wij zijn daar Wernard Bruining ook erg dankbaar voor, we zijn dankzij zijn pionierswerk bij de wiet olie gekomen.

CBD olie hebben we geprobeerd maar dat werkt niet, THC olie werkt binnen een half uur. Mijn probleem is dat mijn vrouw nu weer in zo'n crisis zit en ik geen THC-olie ter beschikking heb. Zou u ons kunnen helpen."
 - Roel.

Antw.: Beste Roel, wat een treurig verhaal. Maar wat fijn dat jullie in THC-olie in elk geval nog een middel hebben gevonden dat de ellende enigszins verlicht. Uiteraard gaan we jullie zo goed mogelijk proberen te helpen en jullie in contact brengen met een goede Nederlandse oliemaker!
- Kees, THC-Olie.nl


7 januari 2019
"Ben natuur geneeskundige en heb jullie wietolie aan mijn vrouw voorgeschreven tegen overgangsklachten, artrose, slapeloosheid, oorsuizen, duizelingen, hartkloppingen, enzovoort. Sinds twee weken zijn al deze klachten hoegenaamd verdwenen!! Heeft een jaar CBD Lucovitaal geslikt wat de eerste aanzet heeft gegeven tot de verbetering. Verder om het lichaam te ontzuren iedere dag een calcium magnesium tablet en een vitamine B 12 zuigtablet. Dank voor jullie moeite!"
 - Joop.


[ Reacties uit 2019 | 2018 | 2017 | 2016 ]

Formulier om wietmiddelen aan te vragen:

Je naam:


E-mailadres:


Controleer svp goed of je jouw e-mailadres correct ingevuld hebt. Anders kunnen wij je misschien niet terugschrijven.

Bericht: (mag wel, hoeft niet)

Typ deze verificatiecode:
Typ hier je verificatiecode

   Home  drup   Kopen  drup   Gebruiksaanwijzing  drup   Vragen  drup   Reacties


Donaties zijn welkomhe's a spacer

Over ons  


Over onze website THC-Olie.nl

he's a spacer

THC-olie op FB  


he's a spacer

THC-olie op YT  


Ons YouTube-kanaal

he's a spacer


Aangesloten bij HULPLIJNONLINE.NL

© THC-Olie.nl | 19 oktober 2019 | Contact