THC-Wietolie | Kopen, Gebruiksaanwijzing, Ervaringen en Informatie over Cannabisolie met THC
  Nederlands  English  Deutsch

   Home  drup   Kopen  drup   Gebruiksaanwijzing  drup   Vragen  drup   Reacties   drup   Wetenschap   drup   Nieuws

Reacties van gebruikers over THC wietolie in 2018


23 december 2018
"Bedankt voor de nieuwe olie, het is vandaag aangekomen. Ik wens jullie een fijne Kerst. Ik zat een week zonder olie en voelde mijn reuma alweer terugkomen. Dus hopelijk slaat deze olie ook weer aan. De volgende keer zorg ik dat ik er op tijd bij ben, want ik wil niet meer zonder komen te zitten."
 - Simon.


23 december 2018
"Bedankt voor de olie. Mijn vrouw heeft het genomen en ze voelde direct effect bij haar kanker. Heel erg bedankt, broeder. God zij dank dat ik jullie gevonden heb. Jullie zijn haar redding voor deze ziekte. Dankjewel, broeder."
 - Ivan.


23 november 2018
"Beste,
de olie werkt prima. Ik reageer zelf niet goed op ‘wiet’ in het algemeen. Maar 1 druppeltje voor ik slapen doet wonderen. Ook voor mijn vriendin. Ze heeft een veeleisende job maar blijft vaak te lang bij ‘netflix’ hangen. Met één druppeltje gaat ze om 23 u slapen, slaapt als een roos, en voelt zich erg uitgerust de dag nadien.
Een druppel (of zelfs minder) voel ik vooral lichamelijk. Al mijn spieren worden erg ontspannen. Maar het kruipt niet in mijn hoofd (om het zo uit te drukken) . Meer en ik krijg dat nare gevoel dat ik niet plezant vind. Dus alles positief!"
 - Pim.


21 november 2018
"Had last van restless legs wilde proberen of dit werkte. Jullie doen uitstekend werk! Ik heb heel veel baat bij jullie olie en ik maak veel reclame voor jullie. Ik slaap veel beter en mijn benen zijn rustiger."
 - Bas.


18 november 2018
"Heb COPD longemfyseem en thc olie helpt enorm om meer lucht te krijgen, daarom wil ik em hier graag bestellen."
 - Bert.


10 november 2018
"Ik heb last van zenuwpijn bij mijn kaak/oor/oog. Ik heb via via wat wietolie met THC geprobeerd, en ik ben helemaal enthousiast. De pijn verdwijnt en ik kan weer slapen! Welke wietolie zou ik het beste kunnen gaan gebruiken?"
 - Linda.


8 november 2018
"Heel erg bedankt, we genieten echt van de e-liquid. Het helpt ons van onze rookverslaving af. We hebben in geen weken tabak gerookt, wat geweldig is, want dat ben ik beu en ik wilde ermee stoppen. Ik word daar niet jonger van op mijn 44e :( De vloeistof is fantastisch en helpt echt om te stoppen met roken.
Eén ding wat nog leuk is om te vertellen: sinds ik de e-vloeistof gebruik en geen joints meer rook, is mijn huid zo stralend geworden !! Ik had altijd zwarte cirkels onder mijn ogen en die zijn nu helemaal verdwenen. Ik heb het gevoel dat ik make-up draag of zo ha ha :-D
Ook mijn sinusprobleem is verdwenen! Ik liep altijd te niezen en had vaak een loopneus of juist een verstopte neus door het roken van wiet. Ik ben ervan overtuigd dat ik allergisch ben voor wat er in sommige toppen zit wat me die reactie geeft. Maar niet meer met die vloeistof !!! Dank je!!! x"
 - Michael.


8 november 2018
"Hoi,
Mijn pakketje is veilig aangekomen en ik ben heel blij met de vape-vloeistof!
Ik heb vannacht beter geslapen dan ik in tijden gedaan heb, je product is prachtig. Het lijkt erop dat je mijn leven veranderd hebt!
Zo'n heerlijk relaxed, donzig gevoel, dat is juist wat ik nodig had.
Heel erg bedankt."
 - Anthea.


7 november 2018
"Ik ben een 24 jarige vrouw die lijdt aan dissociatieve stoornissen wegens blootstelling tot chronische PTSS tijdens kindertijd en jeugd. Een kennis die met dezelfde problemen worstelde heeft een doorbraak kunnen bereiken mbv THC-olie. Ze zegt dat het zoveel hielp dat elke dag van gebruik als 1 jaar therapie aanvoelde. Daarom zou ik graag ook THC olie kopen om te zien of het helpt."
 - Shivani.


27 oktober 2018
"Door een ongeluk op mijn werk als brandweerman heb ik zes wervels gebroken waarvan 2 in de nek. Ik heb terug leren lopen want mijn gevoel is zes maanden weg geweest; Ik was natuurlijk blij toen ik op een dag die hevige pijnen voelde en terug kon leren lopen. Spijtig dat die pijn chronisch geworden is en enkel met de zwaarste opiaten (tranadol enz) of morfine te stillen is.
Na 40 jaar bij de brandweer hebben ze me vervroegd in pensioen laten gaan. Ik mis nog elke dag mijn collega’s en het werk zelf.
Ik heb tientallen mensen geholpen of gered maar voor mezelf zag ik totaal geen toekomst meer. Je kunt het niet geloven hoe slecht morfine is, darmproblemen, koortsachtig, maagpijn, verlies van korte termijn geheugen. Ik zal blij zijn als ik dit kan vermijden.
Via een Nederlander die ik ontmoet heb op een camping in België ben ik de eerste maal in contact gekomen met wietolie waar ik voordien nog nooit over gehoord had. Hij heeft me een week zijn wietolie laten testen waarvoor ik hem nog altijd dankbaar ben. Ongelofelijk hoe de pijn kan verdwijnen met 2 druppeltjes en vooral beter dan al die morfine waar ik al 6 jaar op leef en me een wrak voel. Ik hoop dat jullie me kunnen helpen want dit is voor mij een oplossing. Vooral omdat bij een inname van morfine alles aan me voorbijgaat zonder hiervan bewust te zijn. Met die wietolie kon ik me alvast concentreren en een gesprek volgen, en vooral zonder pijn.
Maar vooral terug kunnen doorslapen is het beste wat me overkomen is."
 - Bruno.


21 september 2018
"Ik had last van een angststoornis, depressie en prikkelbaredarmsyndroom. Sinds ik de vape-vloeistof gebruik die ik via jullie besteld had, zijn al mijn klachten verdwenen! Ik kan nu ook beter ademen. Er is diepe ontspanning, geen angst meer en mijn maagkrampen zijn ook helemaal weg. Het enige jammere is dat ik mijn vape-vloeistof nu moet delen met mijn vriendin ;-) "
 - Carl.


8 september 2018
"Hoihoi! Mijn allerliefste nicht Irene bestelde ook altijd via jullie. Zij is begin juni overleden, en voordat dat gebeurde heeft ze nog een afscheidsmail gestuurd naar jullie als t goed is. Ik heb haar resterende olie gekregen en wilde nu graag dezelfde bijbestellen als dat kan. En ik wil Kees graag bedanken omdat Irene veel aan het contact met hem gehad heeft. De olie kon niet tegen haar kanker op, maar ze heeft er toch veel plezier van gehad en ze heeft gevochten als een leeuw. Ik had (heb?) zelf ook kanker maar die houdt zich op dit moment rustiger dan voor mogelijk werd gehouden. Wie weet mede door de thc olie(?!) Bij voorbaat dank voor jullie moeite."
 - E.


23 augustus 2018
"He he eindelijk, na veel zoeken en zelfs vragen bij een coffeeshop waar ik nooit eerder binnen ben geweest bij u terecht gekomen. Ervaring van stervende en laatste weken van schoonmoeder met deze olie op recept via haar huisarts en apotheek. Moedertje knapte enorm op en haar laatste weken waren niet meer die van een bange en verwarde vrouw, zoals we haar helemaal niet kenden, maar ze kwam tot rust en werd zelfs vrolijk door deze olie."
 - Petronella.


17 augustus 2018
"Maandag de uitslag van de ct-scan gekregen en het was spectaculair verbeterd (zei de oncoloog!) We zijn heel blij!! De tumoren in de lever zijn nu stippen geworden!! Dus we zijn op de goede weg voor nu."
 - Rita.


25 juli 2018
"Mijn diagnose was sinds 15.10.2016 het volgende.
In complete dwarslaesie, dubbele nekhernia en zware artrose in heel mijn lichaam (knieën, rug, schouder, benen, nek en handen). Hulpmiddelen: rolstoel, rollator en scootmobiel.
In 2017 heb ik diverse operaties ondergaan in het St.Elisabeth ziekenhuis te Tilburg. Pijnstillers waren Oycodon 10mg, morfine, diclofenac, tramadol en paracetamol 1.000 mg. Niets hielp, ik werd er alleen maar suf van enz. Maar mijn pijnscore bleef 8/9.
Sinds januari 2018 gebruik ik alleen maar THC-olie. (Dus geen pijnstillers met allerlei bijwerkingen.) Na 3 maanden had ik geen pijnen meer, score 3, daar valt mee te leven toch. Geen bijwerkingen.
Ik train elke dag 1,5 uur met de trippel-stoel, kan weer lopen en mijn sexleven is weer normaal. (Heb 40 jaar topsport gedaan.)
Ik ben van 1949, was Marinier-Commando, het Korps Mariniers is mijn Vaderland. Eens Marinier Altijd Marinier!"
 - Ron.


18 juni 2018
"Een maand of 2 geleden heb je me geholpen om in contact te komen met jullie oliemaker.
Nu bestel ik regelmatig een 10 ml flesje met Sativa Amnesia Haze olie.
Ik druppel 3x per dag 3 druppels onder mijn tong.
Het geeft me een wat kalmer gevoel en ik voel me er een beetje meer "mens" door.
Ik gebruik namelijk via mijn huisarts een aantal medicijnen tegen mijn angststoornis.
Die werken wel redelijk tegen de angst maar maken ook dat ik me er wat raar en onwerkelijk door voel.
De olie helpt me dan om me wat meer mezelf te voelen en wat kalmer."
 - Theo.


27 mei 2018
"Heb vrijdag het flesje binnen gekregen.
Maakte het open, vond het raar ruiken. Maar in je mond proef je dat helemaal niks van.
Heb vrijdagavond en zaterdagavond 1 druppel genomen. Heb heerlijk geslapen. En het werkt prima voor de pijn.
Meestal ’s middags waren mijn medicijnen uitgewerkt. Maar gistermiddag niet :-)
En vandaag gaat het ook prima. Ik hoop dat het zo voorlopig blijft."
 - Jolanda.


18 april 2018
"Ik ben enorm blij met de olie en de helende werking ervan.
Mijn nachtrust is echt veel beter en heb opvallend minder last van pijn.
Ik ben jullie dan ook enorm dankbaar.
Dit had ik veel vroeger moeten ontdekken.
Ik ben van plan om in de nabije toekomst nog twee flesjes te bestellen als reserve....
Ben ik zeker dat ik nog een tijdje goed zit...( voor het geval jullie niet meer zouden kunnen leveren)
Gewoon omdat ik er zoveel baat bij heb.
De meegeleverde info is heel nuttig en duidelijk opgesteld.
Van een 'stoned' gevoel heb ik geen last omdat juist doseren heel goed mogelijk is.
( en omdat ik het gebruik voor ik ga slapen )
U leest het, ik ben zeer tevreden."
 - Roel.


16 april 2018
"Bij mijn moeder is in januari maagkanker geconstateerd met uitzaaiingen naar het lever.
Vervolgens heeft mijn moeder het chemotraject gevolgd waardoor de uitzaaiingen op haar lever bijna weg waren, natuurlijk wel veel (zenuw) schade aan overgehouden (benen en voeten)
In principe was de levensverwachting 6 tot 9 maanden met chemo, dat houdt in dat het chemotraject wat ongeveer 5 maanden duurt het zodanig aanpakt dat je nog een paar maanden extra hebt omdat het weer even duurt voordat de uitzaaiingen terug komen.
Direct na de chemo is mijn moeder op advies gestart met thc olie, ze heeft wel moeten wennen maar na een paar maanden haar draai gevonden.
Nu neemt ze 2 tot 3 keer 1 druppel THC in, deze combineert ze dan met 1 tot 2 keer per dag met CBD olie.
Op dit moment is mijn moeder al 9 maanden stabiel, de uitzaaiingen in de lever zijn niet meer groter geworden maar ook niet kleiner, ik had eigenlijk gehoopt dat ze meer kon verdragen maar ze wordt al licht high van 1 druppel.
De positieve effecten zijn wat ik zo zie aan mijn moeder
Eetlust
Beter humeur en veel positiever er dus relaxter
Slaapt s ’nacht beter (natuurlijk neemt ze ook opiaten in)
Minder pijnklachten (Rug)
Ik kan niet beoordelen of het baat heeft bij de zenuwpijn, dat vind ik moeilijk om in te schatten.
Al met al ben ik er van overtuigd dan mijn moeder baat heeft gehad van de olie, we hopen dat we nog wat langer van haar kunnen genieten!"
 - Ozgur.


4 april 2018
"Raar maar waar, na jarenlange pijnklachten van nek en rug (discopathie van de wervels) heeft de arbo-arts/arbeidsdeskundige mij geadviseerd, off the record natuurlijk om eens thc olie te proberen. Hij vertelde dat hij er absoluut in geloofde en hoopte dat dit in de toekomst gelegaliseerd zou worden omdat hij getuige was van verbluffende resultaten!"
 - Silvia.


29 maart 2018
"Dag jongelui (kan IK zeggen want ik ben 77 jaar)
Het is dus echt niet te geloven maar na die ene week innemen van THC (Sativa) ben ik al veel minder kortademig, voelde ik vanmorgen op de fiets!!! Ik nam maar 1 druppel voor het naar bed gaan en vanmorgen begon ik met 3x daags een druppel en dat zal voor mij genoeg blijken te zijn, gezien mijn constatering van vanmorgen, ook met het traplopen...
Op de foto’s van de poli was bij mij een ‘vergroot hart’ te zien en ‘longen waar vocht in zit’ en ook mijn middenrif was iets mee. Ik koos niet voor 3 specialisten in het reguliere circuit maar voor uw methode (2 jaar terug was ook al mijn aorta totaal genezen door wiet wat een vriendin zelf gemaakt had)
U begrijpt dat ik heel dankbaar ben? Ook omdat ik kan doorgeven aan iedereen over mijn ervaringen, die kant moet het helemaal op gaan wil de geneeskunde zuiver worden.
Ik hou jullie op de hoogte en ja...u mag het op de site zetten, ik promoot het iedere dag aan iedereen en ze staan allemaal wederom sprakeloos!
Warme groet van Els en…..goede paasdagen! Dag!"
 - Els.


16 maart 2018
"Ik vind het echt super tof dat via jullie inzet wij dit medicijn kunnen bemachtigen want door deze olie kunnen we de echte legale medicijnen met rode strepen erdoor aan de kant leggen welke zeer ongezond en verslavend zijn."
 - Peter.


15 maart 2018
"Graag wil ik 2 nieuwe flesjes bestellen.
Ik ben voor de tweede keer schoon verklaard.
Ik heb geen chemo of bestralingen.
Ik ben gestopt met vlees eten en gebruik naast de wietolie, groene thee en Kurkuma.
Dit gebruikte ik al langer. Pas na dat ik de olie ging gebruiken werd ik schoon verklaard.
Ik hoop dat het nog heel lang zo blijft."
 - Mirja.


20 februari 2018
"Ik heb altijd geweten dat THC en CBD (wiet) goed werkt tegen (zenuw)pijn
Ik heb veel mediewiet gebruikt, voornamelijk via een verdamper, tegen de pijnen en aanvallen van Multiple sclerose waar ik al mn hele leven aan lijd.
Nu dat niet meer wordt vergoed via de zorg verzekeraar moest ik verder zoeken want goede pijnstillers zijn er niet (zonder nare bijwerkingen)
Nu ik deze site heb gevonden en de olie, samen met CBD olie, (wat alleen toch minder goed werkt) heb geprobeerd, ben ik zo dankbaar en opgelucht!
Kom wat meer tot rust
kan dus beter slapen,
spieren minder stijf
en de aanvallen minder pijnlijk
Eetlust is beter en dus is het leven beter!!!
bedankt @--}}-"
 - Caroline.


24 januari 2018
"Ik ben zo blij dat ik deze site doorgestuurd heb gekregen. Er is zoveel wiet olie wat helemaal niks doet en een hoop geld kost. Ik heb een zwaar ongeluk gehad en kan echt niet zonder, zit met een hele pijnlijke gecompliceerde been (voet). Ik gebruik veel olie. Dit is het enige wat helpt echt helpt tegen de pijn. Dus zou graag nog een flesje bestellen."
 - Selina.


2 januari 2018
"Sinds mijn eerste ervaring met jullie olie heb ik het doorgegeven aan vrienden die veel pijn hebben en lijden aan kanker, exceem, en darm aandoeningen. De resultaat was zeer positief en ik wil vragen of ik nog twee potjes mag kopen?"
 - Yuliy.


[ Reacties uit 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 ]

Formulier om wietmiddelen aan te vragen:

Je naam:


E-mailadres:


Controleer svp goed of je jouw e-mailadres correct ingevuld hebt. Anders kunnen wij je misschien niet terugschrijven.

Bericht: (mag wel, hoeft niet)

Anti-spam check:
Wat is 1 + 4?


   Home  drup   Kopen  drup   Gebruiksaanwijzing  drup   Vragen  drup   Reacties


Donaties om ons initiatief te steunen zijn welkomhe's a spacer

Over ons  


Over onze website THC-Olie.nl

he's a spacer

THC-olie op FB  


he's a spacer

Wij op YouTube  


Ons YouTube-kanaal

he's a spacer

CBD olie en THC olie | Voordelen combinatie | Happy CBD

he's a spacer


© THC-Olie.nl | 29 januari 2023 | Contact