skip to Main Content

Ik hoef minder vaak te plassen en slaap veel beter

"Het eerste flesje wat ik via jullie kocht is erg goed bevallen. Ik merk al verschillen in mijn lichaam: ik hoef minder vaak te plassen en slaap veel beter en het (zuur)branden is veel minder. Heel fijn!"

Marianne 10 mei 2019

Mijn medicijn gebruik is gereduceerd naar NUL

Ik neem de sativa vooral overdag en de Indica 's avonds voor het slapen omdat deze nogal "zwaar" aanvoelt maar wel perfect is voor een nachtje doorslapen. Ook wil er ook nog bij vermelden dat ik een kleine 2 maanden Lees meer

Anoniem 10 mei 2019

Het helpt bij heel veel; normaal slapen, denken, rustiger.

Hoi, ben sinds een maand of 4 begonnen via een vriendin aan thc olie.. En ik kan zeggen wat een opluchting. Ik heb gekozen geen artsen en medicijnen te gebruiken maar mijn geloof en de natuur.. Ik zou graag via Lees meer

K. 19 juni 2019

Ik ben 75 jaar oud COPD patiënt met nog 57% longcapaciteit. De pufjes voor mijn COPD heb ik vervangen voor wietolie

"Ik ben 75 jaar oud COPD patiënt met nog 57% longcapaciteit. Twee jaar geleden heb ik de pufjes die ik voor mijn COPD kreeg voorgeschreven vervangen door wietolie (1:1, 250+250 mg) die ik kocht voor €35 per flesje. Sinds ik Lees meer

19 juni 2019

Voor mij is THC olie een soort wondermiddeltje

Voel me beter in mijn vel, slaap beter, heb nauwelijks pijn meer, terwijl ik nog maar pas geleden dacht dat mijn nek- en schouderpijn chronisch zouden zijn! Voor mij is thc olie een soort wondermiddeltje en ik kan niet begrijpen Lees meer

Sarah 14 juni 2019

Welkom op de vernieuwde site van thc-olie.nl