THC-Wietolie | Kopen, Gebruiksaanwijzing, Ervaringen en Informatie over Cannabisolie met THC
  Nederlands  English  Deutsch Bestellen

   Home Home   Kopen Kopen   Gebruiksaanwijzing Gebruiksaanwijzing   Veelgestelde vragen Vragen   Reacties Reacties    Wetenschap Wetenschap    Nieuws Blog   

Vrijdag 24 februari 2017 - Clown Bassie herstelt van spierziekte dankzij wietolie

Bassie

Clown Bassie, bekend van het duo Bassie & Adriaan, is herstellende van zijn spierziekte dankzij wietolie. Dat heeft hij tijdens een interview aan "Privé TV" (De Telegraaf) verteld.

Bas van Toor, zoals de populaire clown echt heet, heeft door verschillende spieraandoeningen zeven maanden niet kunnen lopen. Ook zijn gezicht functioneerde niet goed, waardoor hij veel pijn had en scheel keek. Om te pijn te verzachten moest hij dagelijks meer dan tien morfinetabletten slikken.

Dat clowns niet altijd dom zijn, blijkt wel uit het feit dat hij zijn toevlucht zocht tot wietolie. Dat werkt zo goed dat hij nu weer voorzichtig begint te lopen en nieuwe plannen aan het maken is. Ook is hij bijna helemaal van de morfine af.

Het enige waar hij nu nog last van heeft zijn spastische trekjes als hij probeert te lopen. Maar daar kan de clown de lol wel van inzien: "Vroeger was ik Bassie, nu heet ik Spassie."   Home Home   Kopen Kopen   Gebruiksaanwijzing Gebruiksaanwijzing   Veelgestelde vragen Vragen   Reacties Reacties   


Donaties zijn welkomhe's a spacer

Over ons:


Over onze website THC-Olie.nl

he's a spacer

THC-olie op FB:


he's a spacer

THC-olie op YT:


Ons YouTube-kanaal

he's a spacer


Aangesloten bij HULPLIJNONLINE.NL

© THC-Olie.nl | 19 mei 2019 | Contact