THC-Wietolie | Kopen, Gebruiksaanwijzing, Ervaringen en Informatie over Cannabisolie met THC
  Nederlands  English  Deutsch Bestellen

   Home Home   Kopen Kopen   Gebruiksaanwijzing Gebruiksaanwijzing   Veelgestelde vragen Vragen   Reacties Reacties    Wetenschap Wetenschap    Nieuws Blog   

Donderdag 14 februari 2019 - Nieuwe video: Kun je wietolie in de coffeeshop halen?Volledige tekst:

Kun je wietolie in de coffeeshop halen? Nee, dat kan niet. Wietolie is namelijk geen genotsmiddel zoals de wiet die je kunt roken, maar een medicinaal middel. En dat mogen coffeeshops niet verstrekken, die mogen alleen wiet verkopen die voor recreatief gebruik bedoeld is, dus om te blowen. Wél kun je de wiet die je in coffeeshops kunt kopen eventueel gebruiken om zelf wietolie van te maken. Die wiet bevat immers vrijwel altijd THC, en THC is ook het bestanddeel dat je nodig hebt om krachtige wietolie van te maken.

Hou er echter wel rekening mee dat de wiet die je in coffeeshops kunt kopen vaak bespoten is, omdat de kwekers de cannabisplanten meestal binnen gekweekt hebben en daar bestrijdingsmiddelen bij gebruikt hebben om ongewenste insecten en schimmels weg te houden. Die gifstoffen komen net als de THC zelf uiteindelijk geconcentreerd in je olie terecht, en dat is natuurlijk niet gezond.

Als je zelf olie wilt maken kun je veel beter biogisch gekweekte planten gebruiken, bijvoorbeeld door zelf een paar plantjes in je achtertuin te zetten. Eén mooie zelfgekweekte cannabisplant levert vaak al genoeg olie op voor één patiënt om weer een heel jaar vooruit te kunnen.

Wie niet de mogelijkheid heeft om zelf olie te maken en ook niet naar de apotheek wil omdat het daar erg duur is en het niet vergoed wordt door de zorgverzekering, en de meeste apothekers bovendien überhaupt ook geen wietolie verstrekken, kan terecht bij initiatieven die vanuit het volk ontstaan zijn om dit mooie middel toch beschikbaar te stellen voor patiënten die het nodig hebben.

Zoals de Stichting Suver Nuver of onze eigen website, THC-Olie.nl. Wij zullen u graag aan de juiste, en bovendien helemaal biologisch gemaakte, middelen helpen.


Bron: THC-Olie.nl

   Home Home   Kopen Kopen   Gebruiksaanwijzing Gebruiksaanwijzing   Veelgestelde vragen Vragen   Reacties Reacties   


Donaties zijn welkomhe's a spacer

he's a spacer


Aangesloten bij HULPLIJNONLINE.NL

© THC-Olie.nl | 20 maart 2019 | Contact